Telefon:
    +36-20-217-3728
    +36-30-836-1368
    E-mail:
    zoltan@noll.hu
 
 Településtörténet 
 A Noll tanya története 
 Falusi turizmus 
 Galéria 
 Levendula szüret tanyánkon 
 Alkotóműhelyünk termékei (Webáruház) 
   >  Általános Szerződési Feltételek 
  Szállítási feltételek 
 Footgolf 
 Hol találod? 
 Esküvöi fogadás, Pajta-lagzi 
 Puskás Akadémia 
 PANCHO ARÉNA 

Szálláshelyek Toplista

Általános Szerződési Feltételek


Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni Internetes Kézműves boltunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
 Internetes Kézműves boltunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Cégünk adatai:

Székhely: 8086 Felcsút, Noll tanya

Adószám: 76934054-1-27

E-mail: zoltan@noll.hu
Telefon: 06-30-836-1368

A szerződés nyelve : magyar
A kapcsolattartó személy neve: Noll Zoltánné

 

Általános Szerződési Feltételek


Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

Internetes Kézműves boltunk  kizárólag saját, kézzel készített (kötött és varrott) termékeket, és általunk megtermelt alapanyagból (levendula) készült termékeket kínálunk megvételre.
Az árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.
Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

Internetes Kézműves boltunk minden megrendelésről másolatot küld a megrendelőnek.
Előre utalás esetén a vételár beérkezését követő 2 munkanapon belül adjuk fel csomagot a címzett részére.

Internetes Kézműves boltunkat nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Internetes Kézműves boltunk zavartalan működését és a vásárlást.

 

A rendelés menete

- A mennyiség mezőbe írja be, hogy az adott termékből mennyit szeretne vásárolni.

- A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

- Ha nem szeretne több terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termékek darabszámát!

- A „Tétel törlése” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát.

- A mennyiség megadása után automatikusan frissül a „Kosár” tartalma. Ha ez nem történne meg, kattintson a „Frissítés” gombra!

- Ha befejezte a vásárlást, töltse ki az adatlapot, ahol a következő sorokat kötelező kitölteni :

- Név

- E-mail cím

- Számlázási cím

- Postázási cím

- Ellenőrizze a megrendelést

Nézze át a megadott adatokat, majd pipálja ki az „Elfogadom a szolgáltatási feltételeket”négyzetet, végül kattintson a „Rendelés leadása” gombra!

Banki előre utalás esetén egy megadott bankszámlaszámra kell előre átutalni a vételárat, és a szállítási díjat.

Az elküldött megrendelésről egy automatikus visszaigazolást küldünk e-mail címére, mely csak a megvásárolt termék(ek) árát tartalmazza, a szállítási költséget nem.

 

Megrendelt termék, házhoz szállítási díj fizetési módja

Rendelését követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott e-mail címen, ahol visszaigazoljuk rendelését, közöljük a rendelés szállítási díjjal növelt összegét.

 Az Ön által rendelt termék postázása a vételár és a postaköltség számlánkra történő megérkezését követően történik.

- Különösen figyeljen a telefonszám és az e-mail cím pontos megadására, mivel ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése. Az e-mail-ben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége is.

- Pontatlan vagy hiányosan megadott adatok miatt az eladó nem vállal felelősséget.

 A vásárlásról szóló számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni! Esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét! Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

Internetes Kézműves boltunk megrendeléseit a Magyar Posta Logisztika végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni.

A házhoz szállítási díjszabás Magyarországon belül érvényes.

Házhoz szállítás díjszabása:

0-2999 Ft közötti rendelés esetén: 850.-Ft

3.000-10.000Ft közötti rendelés esetén: 650.-Ft

10.000.-Ft feletti rendelés esetén: a szállítás díjtalan

 

Elállási jog ismertetés

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből: 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Nem illeti meg az elállás joga a vásárlót amennyiben már kibontásra került a termék (levendulás termékeink)! Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállási jogával!

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzést. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálattal juttassa vissza a címünkre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik. Utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni! A szállítási díjat a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk a vásárlót terhelik. A termék visszaérkezését követő 30 napon belül visszatérítjük a termék árát a megadott bankszámlaszámra.(Egyeztetést követően postai úton történő visszajuttatásra is van lehetőség).

Teendők téves rendelés esetén: amennyiben tévesen adta fel rendelését, következmények nélkül visszavonhatja a kiszállítás előtt. Két módon vonhatja vissza a rendelést: E-mailen, vagy munkaidőben (minden hétköznap 8:00-16:00-ig) hívja a 06-30-836-1368 - as telefonszámot. Amennyiben az áru már kiszállításra került, akkor a visszavonásra is az elállás szabályai vonatkoznak. Ez esetben a szállítási költség a vásárlót terheli – azoknál az áruknál is, ahol egyébként a  átvállaltuk a szállítási költséget.

Adatkezelés

 Internetes Kézműves boltunk használata során a noll.hu a részére rendelkezésre bocsátott személyi adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. A számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal együtt rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a zoltan@noll.hu e-mail címen. A jelen ÁSZF nem szabályozott kérdésekben a PTK, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5) Kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

 Internetes Kézműves boltunk oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.noll.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.